Pastoor Paquaylaan 3 3550, Heusden-Zolder

Dakonderhoud en dakrenovatie 

in regio Limburg

Ervaar hoe wij ons onderscheiden van de rest

line

Natuurlijk zijn er een aantal huiselijke klussen die u zelf kunt doen, maar dakwerken vormen daar geen goed voorbeeld van. Voor reparaties of het onderhoud van uw platte daken of EPDM-daken in Limburg, doet u een beroep op de diensten van B&M Bouwwerken in Heusden-Zolder. Wij leggen ook roofing en herstellen lekken. Ook wanneer u zelf uw plat dak hebt gelegd, komen wij graag langs voor een finale controle. Want enkel zo bent u zeker tijdens de volgende plensbui. Onthoud vooral dat u met een expert als B&M Bouwwerken in Limburg, meteen gerust bent.

Contacteer ons nu voor jouw dak!

EPDM of roofing? Voor ons geen probleem

Wanneer u kiest voor een dakrenovatie, krijgt u de keuze tussen traditionele roofing en EPDM. EPDM gaat langer mee en heeft geen last van uv-stralen. Roofing heeft daarentegen een beperktere levensduur. Daarnaast heeft u bij roofing last van de naden, die het zwakste punt zijn van uw dak. Net daarom mag u roofing enkel door een expert laten aanbrengen. De voordelen van EPDM vallen eigenlijk niet te negeren, maar toch kent roofing ook een belangrijk voordeel: het is goedkoper. Laat u niet alleen leiden door het prijskaartje. Wij gaan voor u na of roofing echt wel de beste keuze is. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.

Specialist platte daken in Limburg

B&M Bouwwerken uit Heusden-Zolder heeft meer dan 10 jaar ervaring met het dakonderhoud en het aanleggen van platte daken in Limburg. We hebben een passie voor platte daken, EPDM-daken en het leggen van roofing. Wij bieden hoogwaardig vakmanschap waar u op kunt vertrouwen. Dat is niet onbelangrijk, want uw dak is nu eenmaal de beste bescherming voor uw hebben en houden. 

Wij komen gratis ter plaatse om uw plat dak te inspecteren
en stellen vervolgens een gratis offerte op.

Maak vandaag nog een afspraak.