Pastoor Paquaylaan 3 3550, Heusden-Zolder

ervaren aannemer voor renovatiewerken 

regio limburg

Wij begrijpen hoe belangrijk uw renovatieproject is

line

Als eigenaar van een onroerend goed investeert u maar al te graag in uw thuis. Niet alleen omdat u graag in een mooi huis woont, maar ook omdat de marktwaarde hierdoor enkel maar toeneemt. Daarom richten wij onze algemene renovatiewerken niet alleen op het materieel aspect, maar zullen we voortdurend met u overleggen. Het voordeel van B&M Bouwwerken in Limburg is dat we zowel instaan voor de binnen- als de buitenrenovatie van uw woning. Of het nu gaat om een volledige badkamerrenovatie of een verbluffende gevelrenovatie, wij helpen u graag. We onderscheiden ons door u een persoonlijke service te bieden. Wij zorgen niet alleen voor het leveren van een perfect resultaat, maar ondersteunen en informeren onze klanten ook tijdens elke fase van de renovatiewerken. Van het ontwerp tot de voltooiing zorgen wij ervoor dat we een project opleveren dat aansluit bij uw visie.

Contacteer ons nu voor jouw project!

Op tijd en volgens uw budget

Al onze klanten hebben verschillende behoeften. Of u nu op zoek bent naar renovatiewerken, dakonderhoud of metselwerk: B&M Bouwwerken in Limburg heeft de kennis en ervaring om een betrouwbare, vriendelijke en kosteneffectieve service te bieden voor al uw renovatiebehoeften. Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van huizen en commerciële gebouwen. We zijn er dan ook zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Uw aanspreekpunt voor alle renovatieprojecten

Met meer dan tien jaar ervaring zijn we het beste aanspreekpunt voor uw renovatieproject. Denk bijvoorbeeld aan subsidies of premies waar u een beroep op kunt doen, of vergunningen die u dient aan te vragen. Wanneer u rekent op de diensten van B&M Bouwwerken, rekent u op een ervaren partner die u wegwijs maakt doorheen het integraal renovatietraject. 

Profiteervan onze hoogwaardige klantenservice en onze
uitgebreide kennis over renovatiewerken en voegwerken.

Start uw renovatieproject met B&M Bouwwerken en
contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Enkele renovatiewerken