Pastoor Paquaylaan 3 3550, Heusden-Zolder

Wij zorgen voor al uw voegwerken

regio Limburg 

re

Ervaren professionals

line

Voor B&M Bouwwerken is een renovatie pas geslaagd wanneer het de perfecte weergave is van uw idee. We visualiseren uw wensen en blijven daarbij trouw aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Niet voor niets heeft B&M Bouwwerken door de jaren heen het vertrouwen van regio Limburg gewonnen. Wij hebben al heel wat projecten opgeleverd waarbij we steeds dezelfde passie en oog voor detail en afwerking aan de dag legden. 

Komen we binnenkort ook bij u langs?

Thuis in verschillende voegtechnieken en ook steenstrips (met of zonder isolatie)

Als specialist in voegwerken weten we welke voegtechniek uw woning zijn karakteristieke uitstraling geeft. Schaduwvoegen behoort bijvoorbeeld tot ons expertisegebied, maar ook de knipvoeg, snijvoeg of zelfs daggerwerk is bij ons mogelijk. Onze experts bespreken samen met u de mogelijkheden en geven u voorbeelden van de verschillende voegtechnieken. Uiteraard hebben ze het ook over de voor- en nadelen van elke voegtechniek.  Wij zijn ook gespecialiseerd in steenstrips, zowel met of zonder isolatie.

Snel, betrouwbaar en kosteneffectief

B&M Bouwwerken levert snelle, betrouwbare en hoogwaardige diensten in de regio Limburg. Ons team is zeer bekwaam en ervaren en biedt u diensten op maat, zodat uw project aan uw eisen voldoet. Wij zijn de beste voegers van Limburg en hebben een reputatie opgebouwd voor kosteneffectieve oplossingen. Met onze expertise, vaardigheden en ons oog voor detail en afwerking, leveren wij metselwerk en bouwwerkzaamheden voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Daarnaast zijn we er ook voor zakelijke klanten. Ongeacht de grootte van uw project garanderen wij de beste kwaliteit. Want dat is nu eenmaal wat u van uw lokale specialist in voegwerken mag verwachten.

Heeft uw voegwerk nood aan een opknapbeurt en zoekt u iemand voor gevelreparaties in Limburg?

Neem dan contact op met B&M Bouwwerken in Heusden-Zolder.

Onze realisaties

steenstrips